Godt Nytår!

Så gik endnu et år. Vi har vænnet os til COVID19, selvom vi stadig er lidt triste over, at vi er begrænset i at kunne møde vores kunder IRL.

Vi fornemmer dog også, at der er nogle strømninger i udendørsbelysning, som fylder mere og mere. Human Centric Lighting har været et hot emne i nogle år, hvilket vi bl.a. var medforfattere til en artikel om i 2020. Men i år var vi de første til at få godkendt lys i et område med truede flagermus.

Supercykelstien i Hvidovre er lavet med meget lave master, i 2200K grader og med bevægelsesmeldere. Så ikke nok med, at det blå farvespektrum er reduceret. Lysforureningen er også reduceret til et minimum. Når vi taler om en supercykelsti på 3,5 km gennem et skønt naturområde, så er det ikke bare et lille bølgeskvulp, men en tendens der er kommet for at blive.

Vi glæder os til flere spændende projekter i 2022. Godt Nytår!