Om Exlumi

Exlumi Consulting startede 1. april 2013 med rådgivning om udendørsbelysning. Efterfølgende har vi rådgivet i både Smart City projekter og indenfor signalanlæg. Vi vægter erfaring (alle med 20+ års specifik erfaring) og praktisk viden meget tungt, og vi er som organisation alle specialister inden for vore fagområder.

Herudover søger vi hele tiden ny viden og løsninger, og har blandt andet i vores arbejde brugt både GIS og opgavestyringssystemer (DriftWeb, Geonote og Synchronicer) til vejbelysning og signalanlæg i mere end 9 år.

Vi har en lysende ambition

Vores ambition er i alle projekter – uanset størrelse – at bidrage med kompetent faglig rådgivning specifikt om emnerne belysning, Smart City og signalanlæg, men også om sammenhænge til andre fagområder. Vi arbejder med en holistisk vinkel, der sikrer at kunder får en løsning, som er i tråd med resten af kommunens anlæg og installationer. Værdifuld rådgivning som for vores kunder tydeligt afspejles i økonomiske besparelser og miljømæssige gevinster, men som først og fremmest giver mening.

Som aktiv rådgiver for DOLLs Lighting Lab i Albertslund har vi altid fingeren på pulsen i forhold til seneste udvikling indenfor belysning, Smart City og sensorer samt signalanlæg.

Vi har siden vores start ydet rådgivning til et stort antal kommuner, både som bygherrerådgiver ved at udarbejde udbud (EU, Tilbudsloven og underhåndsbud), og ved at lave projekter og håndtere disse fra behov/idé over politisk sagsfremstilling, til projektudarbejdelse, udbud og bygherretilsyn.

Hvem er vi  

Thomas Skovsgaard

Ledende partner og bygherrerådgiver
thomas@exlumi.dk
Tlf. +45 20 12 37 22

Exlumi Consulting er etableret af Thomas Skovsgaard, der har en fortid i Philips Lighting i Danmark. Her har han igennem 12 år arbejdet både som landechef, ansvarlig for økonomi og supply chain samt leder af fabrikken i Hedehusene. Desuden var han fra 2009 til 2013 kommerciel direktør for Philips aktiviteter inden for udelys i Norden. Thomas har siden 2013 arbejdet som rådgiver i Exlumi Consulting.

Arne Kristensen

Partner og senior projektleder
arne@exlumi.dk
Tlf. +45 42 24 85 52

Arne er uddannet maskintekniker og el-installatør og har de sidste 20 år beskæftiget sig med belysning. Han har været en årrække hos Fagerhult, hvor han bl.a. arbejdede med lysteknik samt reklamationssager. Herefter arbejdede Arne i Citelum på moderniseringsprojektet i Københavns Kommune. Arne har siden 2016 været ansat som projektleder i Exlumi Consulting, men er per 1. januar 2024 overgået til at være partner i Exlumi.

Ib Ragborg

Teknisk konsulent
ib@exlumi.dk
Tlf. 93 88 32 78

Ib er uddannet elektriker og har arbejdet 37 år med signalanlæg blandt andet i Peek, Dansk Signal Industri og TTS. Senest arbejdede Ib i Swarco som Bid Manager.

Morten er uddannet stærkstrømsingeniør og har igennem 26 år arbejdet hos Philips/Signify, først som lysberegner og siden som key account manager, og i de sidste 15 år som salgschef for udendørsbelysning. Morten bor på Fyn, og vil forsat have sit udgangspunkt derfra.

Teknisk konsulent
morten@exlumi.dk
Tlf. 23 21 66 03

Morten Reimann

 

TAG OS MED PÅ RÅD

Vi rådgiver om udendørs belysning og integration af connectivity i det offentlige rum, med udgangspunkt i styring og sensorer i samspil med trafik og belysning.