Om Exlumi

Vi har en lysende ambition

Vores ambition er i alle projekter, uanset størrelse, at bidrage med kompetent rådgivning ved implementering af Smart City og optimering af udendørs belysning. Værdifuld rådgivning som for vores kunder tydeligt afspejles i økonomiske besparelser og miljømæssige gevinster

Som aktiv rådgiver for DOLLs Lighting Lab i Albertslund har vi altid fingeren på pulsen i forhold til seneste udvikling indenfor belysning – og det store potentiale som moderne belysningsanlæg tilbyder som Smart City infrastruktur.

Vi har i de seneste år ydet rådgivning til et større antal sjællandske kommuner, både i DONG Energys og SEAS-NVEs forsyningsområder, i forbindelse med optimering af udendørs belysning i det offentlige rum.

 

Hvem er vi  

Thomas Skovsgaard

Stifter og daglig leder
thomas@exlumi.dk
Tlf. +45 20 12 37 22

Exlumi Consulting er etableret af Thomas Skovsgaard, der har en fortid i Philips Lighting i Danmark.
Her har han igennem 12 år arbejdet både som landechef, ansvarlig for økonomi og supply chain samt leder af fabrikken
i Hedehusene. Desuden var han fra 2009 til 2013 kommerciel direktør for Philips aktiviteter inden for udelys i Norden.
Thomas har en Cand. Merc. i Finansiering og Regnskab samt en Executive MBA begge fra CBS.

Arne Kristensen

Projektleder
arne@exlumi.dk
Tlf. +45 42 24 85 52

Arne er uddannet maskintekniker og el-installatør og har de sidste 10 år beskæftiget sig med belysning. Han har været en årerække hos Fagerhult, hvor han bl.a. arbejdet med lysteknik samt reklamationssager. Senest arbejdede Arne i Citelum på moderniserings projektet i Københavns Kommune

Steen Gantzel Hansen

Teknisk Designer
steen@exlumi.dk
+45 60 46 23 94

Steen har 30 års erfaring som teknisk designer og projektleder i bygge og anlægsbranchen og har tidligere haft ansættelse hos bl.a. MOE A/S, Alfa Laval og Envac.

Victor Suenson

Lysdesigner
victor@exlumi.dk
Tlf. +45 60 53 17 60

Victor har færdiggjort et kandidat-studie i Lysdesign (MSc.) fra Aalborg Universitet i København, hvor han har beskæftiget sig med biologisk lys, Intelligent lysdesign og arkitektur. Foruden specialet, har Victor taget en bachelor eksamen i IT, Communication and New Media, hvor han har arbejdet med trådløse kommunikationsteknologier samt applikationsudvikling og Internet of Things. Victor har stor interesse for udvikling og modificering af den intelligente by med lys som den bærende infrastruktur.

 

 

 

TAG OS MED PÅ RÅD

Vi rådgiver om udendørs belysning og integration af connectivity i det offentlige rum, med udgangspunkt i styring og sensorer i samspil med trafik og belysning.